Motor reviseren

Gebruikte Onderdelen

Meer dan 3.500.000 onderdelen voor diverse merken

Demontage-auto's

Gemiddeld meer dan 2000 auto's op voorraad

Nieuwe Onderdelen

Ook voor nieuwe onderdelen kunt u bij ons terecht

3 maanden garantie
Gespecialiseerd in reparatie en revisie
Alle merken en modellen

Uw motor laten reviseren wilt u natuurlijk alleen laten doen door een ervaren bedrijf. Bij Altijd Raak Penders hebben we alle kennis en materialen in huis om u voor lange tijd weer veilig en met plezier de weg op te sturen. Door de inkoop van gebruikte motoren, hebben wij een groot assortiment aan onderdelen waar we uit kunnen putten. Door de inkoop van deze motoren, hoeft het reviseren van uw motor niet de hoofdprijs te kosten.

Uw motor laat u bij ons reviseren

Bij Altijd Raak Penders zijn we gespecialiseerd in het repareren en reviseren van motoren. Ons ervaren personeel gaat bij het reviseren van elke motor grondig en zorgvuldig te werk. Ze zullen de verschillende opties met u overleggen en zijn hierin volledig transparant.

Door de inkoop van motoren bieden wij een scherpe prijs

Wij zijn altijd bezig met de inkoop van onderdelen van motoren. Daardoor kunnen wij bij hergebruik van bepaalde onderdelen een bijzonder scherpe prijs vragen. Dat maakt een reparatie of revisie een stuk minder duur. Zo kunt u met een goed gevoel de weg weer op.

Neem contact met ons op voor al uw vragen

Heeft u vragen of wilt u simpelweg advies inwinnen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)10 – 434 55 06 of door een e-mail te sturen naar info@altijdraakpenders.nl. Ook kunt u ons een WhatsApp-bericht sturen door op het icoontje rechtsboven te klikken. Wij zien uw vragen graag tegemoet! U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze werkplaats in Vlaardingen.